Новости

Nokia 9 веќе има функционален прототип

Nokia 9 е еден од подолго очекуваните смартфони на HMD Global во премиум класата со оглед на тоа што се очекува да понуди многу моќен...


Првиот прототип на iPhone бил вистинска „цигла“

Пред десетина година меѓу младата популација се користеше терминот „цигла“ за големите и гломазни мобилни телефони на Nokia, Ericsson и...


Се појави Samsung Galaxy S8+ со дуо камера

Samsung требаше да го следи трендот со две главни камери кај својот премиум смартфон Samsung Galaxy S8 но, од овој новитет се откажал во...


1979 година, првиот прототип на мобилен телефон

На емисијата „Tomorrow's World“, која датира од 1979 година, новинарот Мајкл Род го остварил првиот телефонски повик со прототип од...


Видео: Прв прототип на iPhone 7 !?

На интернет протече видео во кое наводно се прикажува првиот прототип на iPhone 7 директно од фабриката на Foxconn каде се склопуваат и...


Tech Tat - дигитална тетоважа ќе ги мери вашите телесни параметри

Компанијата Chaotic Moon креирала неверојатна дигитална тетоважа...


Дали е ова Samsung Galaxy S6 - Први прототип слики

Досега дознавме голем број на детали за листата на спецификации на Samsung Galaxy S6, но освен тоа што ќе има метално тело нема никакви...


VAIO се враќа од мртвите

VAIO долго време беше неизоставен дел од Sony и понудата на престижни лаптоп и таблет компјутери, но јапонскиот гигант одлучи да ја...


Видео: Телефон кој чита магнетни картички

Еве еден револуционерен прототип кој би можел многу да помогне во иднина бидејки сведоци сме на користење на овие магнетни картички по...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm