Новости

Huawei ја откри иднината за Mobile AI на IFA 2017

Извршниот директор Ричард Ју го откри Kirin 970, првата мобилна платформа за вештачка интелигенција (AI)...


Фокусот на Huawei ќе биде во вештачката интелигенција

Ричард Ју, извршниот директор на Huawei Consumer Business Group ќе има свој говор денес на настанот на Huawei, кој започнува во 14:00...


Жешка есен за Apple, Huawei ќе го надмине со продажбата

Претходно пишувавме за изјавата на Ричард Ју, кој рече дека Mate 10 ќе биде подобар мобилен уред од iPhone 8...


Huawei за Apple: „Имаме помоќен телефон од новиот iPhone“

Ричард Ју, шефот на одделот за потрошувачка електроника во Huawei соопшти дека Mate 10 ќе биде помоќен уред од новиот iPhone 8...


Huawei Mate 10 ќе има топ дисплеј со минимална рамка

Ричард Ју директорот на Huawei откри дека компанијата го подготвува својот нов премиум голем смартфон кој ќе се вика Huawei Mate 10, а ќе...


Huawei е трет глобален играч после Samsung и Apple!

Huawei е на добар пат за да ја дестабилизира позицијата на Samsung и Apple...


Huawei ќе ја купува Nokia!?

Ричард Ју претседателот на кинеската компанија Huawei фрли нова медиумска бомба со изјавата дека имаат план да ја купат Nokia. Ова не е...


 
Најнови телефони
 
  • P9 Plus
  • P10
  • Galaxy S8 Plus
  • Galaxy S8
  • Note 7
  • Galaxy C7
  • Desire 10 Lifestyle
  • Moto Z
  • 3T
  • NOVA