Новости

Google го потврдува скорешното лансирање на Nokia 8.1

Ексклузивниот Nokia глобален бренд и еден од топ кандидатите за годината со подобрен углед на бренд, би...


Samsung ослободува Android 8 надградба за 12 уреди

Samsung се уште ги надградува претходните уреди со осмицата на Android, а сега објави список со смартфони...


Кои Galaxy J серии добиваат наскоро Android 8.0 Oreo

Samsung помина 11 модели од Galaxy J сериите преку Wi-Fi Alliance. Сите од нив се постари модели...


Samsung Galaxy J6 е откриен со 18:9 дисплеј

Претстојниот ценовно прифатлив модел на Samsung – Galaxy J6 – доби FCC сертификат, што значи дека...


Samsung Galaxy J7 (16) добива Android 7.0 Nougat наскоро

Galaxy J7 (2016) е телефон од средна класа на Samsung, кој беше лансиран пред повеќе од 1 година. Добрата вест за корисниците е што...


Samsung Galaxy J7 ќе има модел и во 2017-та

Samsung ќе лансира уште еден Galaxy J7 модел за генерацијата на смартфони од 2017-та и според првите увозни податоци на сајтот на Zauba...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm