Новости

Sony Xperia XZ3 ја доби првата софтверска надградба

Sony Xperia XZ3 од својот пласман досега ја добива првата софтверска надградба. Во пакетот кој тежи 487 MB, Sony Xperia XZ3 ќе биде...


Samsung Galaxy S7 и S7 edge се супер безбедни

Samsung Mobile покажа голема посветеност на премиум смартфоните кои се стари две години. Samsung Galaxy S7 и S7 edge како ретко кои други...


Samsung Galaxy Note 9 со нов софтвер во септември

Samsung Mobile упеа во првата половина на овој месец да ја достави септемвриската софтверска надградба за Galaxy Note 9 кој сега е...


BlackBerry KEY2 продолжува со навремените безбедносни надградби

BlackBerry ја одржува својата репутација како еден од најажурните брендови со врвно ниво на безбедност. Така и продолжува сега со...


BlackBerry Keyone доби нова надградба пред Oreo

BlackBerry Keyone смартфонот се приближува се поблиску до конечната надградба на оперативниот систем со последната достапна верзија на...


Nokia 8 Sirocco и Nokia 2 добија нов софтвер

Nokia 8 Sirocco и Nokia 2 смартфоните на HMD Global добија нов софтвер во кој е вклучена безбедносната надградба на Android системот за...


Google ќе ги принуди сите да лансираат безбедносни надградби

Google е се посериозен во намерите да им наметне на производителите на смартфони да лансираат редовни месечни безбедносни надградби со...


Sony ја стартуваше мајската безбедносна надградба

Sony Mobile ја започна мајската безбедносна надградба наменета за повеќе квалитетни Xperia смартфони од високите класи, а потоа ќе следи...


Samsung навреме ја стартува безбедносната надградба за мај

Samsung ја стартуваше безбедносната надградба наменета за сите негови Samsung Galaxy уреди со Android оперативен систем за месец мај, со...


Nokia 2 ја финишираше априлската надградба на HMD

HMD Global со Nokia 2 смартфонот од основната класа го заврши процесот на достава на безбедносни надградби на Android оперативниот систем...


Sony Xperia L2 добива нова надградба

Новиот смартфон Sony Xperia L2 покажува дека барем засега одлично го одржува темпото со навремени надградби на софтверот без да се чека...


Samsung Galaxy S9 и Galaxy S9 Plus ја добија првата надградба

Samsung Mobile покажа висок степен на ажурност со тоа што веднаш ја лансираше предвидената безбедносна софтверска надградба за месец март...


Nokia не чека за безбедносни надградби

HMD Global не чекаше многу и ја стартуваше редовната месечна безбедносна софтверска надградба наменета за февруари во која се содржани...


Samsung Galaxy A5 (2017) доби нова надградба

Samsung Galaxy A5 (2017) моделот добива нова софтверска надградба која стартува за корисниците ширум Европа, па многу брзо ќе стигне до...


Moto G5 Plus „спасен“ од новите хакерски закани

Смартфонот од средната класа Moto G5 Plus по кратко одложување продолжи со добивањето на редовни месечни безбедносни надградби, па така...


Sony пушти „апдејт“ за три Xperia смартфони

Sony пушти „апдејт“ за три Xperia смартфони од кои XZ, XZs, и X Performance. Овие три смартфони ја добиваат безбедносната надградба за...


Nokia 3 е прв на HMD со безбедносна надградба за декември

Nokia 3 е првиот смартфон на HMD Global кој ја добива декемвриската безбедносна надградба. Со тоа Nokia 3 ќе биде заштитен од најновите...


Galaxy A5 (2016) е прв смартфон на Samsung со декемвриска надградба

Samsung реши од Galaxy A5 (2016) да ја стартува декемвриската надградба со што ова ќе биде прв смартфон кој ќе ги добие најновите...


Sony Xperia XZ1 и XZ1 Compact станаа побезбедни

Sony Xperia XZ1 и XZ1 Compact моделите од денес ќе работат со обновен софтвер откако во употреба беше пуштена новата надградба во која се...


Galaxy S6 Еdge и S6 Еdge plus ја добија јулската безбедносна надградба

Samsung Mobile ја стартуваше јулската безбедносна надградба за Galaxy S6 Еdge и S6 Еdge plus смартфоните. Новиот софтвер опфаѓа 65...


Sony Xperia XZ и X Performance се безбедни од новите хакерски закани

Sony Mobile ја стартуваше јулската софтверска надградба за смартфоните Sony Xperia XZ и X Performance кои сега се целосно безбедни од...

 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm