Новости

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact достапни за преднарачки во Европа

Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact смартфоните кои официјално беа претставени на MWC 2018 во Барселона веќе се достапни за преднарачки во...


Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact: Светла точка на MWC 2018

Sony штандот беше еден од најголемите на Mobile World Congress, кој ги презентираше новите модели од XZ серијата - Xperia XZ2 и XZ2...


Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact на MWC: Добра камера и безжични слушалки

Sony не изненади на MWC 2018 во Барселона со новиот предводник Sony Xperia XZ2. Излегува дека информациите...


Инфо за спецификациите на Sony Xperia XZ2 и XZ2 Compact

Новите модели на Sony доаѓаат официјално на MWC 2018 во Барселона, кои се очекува да бидат поевтини од Samsung Galaxy S9...


Се појави и Sony Xperia XZ2 Pro со Full Display

Откако вчера прв пат пишувавме за новиот Sony Xperia XZ2 кој за прв пат се појави на неофицијален бенчмарк тест, сега по него следува и...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus