Новости

Chrome за Android доби заштита со Spectre надградбата

Интернетот прелистувачот Chrome за Android доби нова верзија со Spectre надградбата која ќе ги заштити корисниците од последните...


Intel се спрема за жестока борба на суд

Intel доби 32 тужби поради оштетување за безбедносни пропусти. Конкретно проблемот е во безбедносните пропусти што се...


Јануарска безбедносна закрпа за Android корисниците

Google се спрема да ги заштити Android корисниците од новиот експлоататор на пазарот - Spectre. Тој директно ги напаѓа процесорите на...


HP Spectre 13 - најтенок лаптоп со неодолив дизајн

HP го презентираше Spectre 13, кој претставува ултра тенок лаптоп од 10,4 мм, со внимателно изработени дизајнерски линии и се претставува...


Sony Xperia Z5 пристигна во Македонија со Џејмс Бонд

Sony на претпремиерата на новиот Џејмс Бонд: Спектра го промовираше новиот премиум смартфон Sony Xperia Z5, заедно со ултра тенкиот 4K HD...


Хакерите го открија и Sony Xperia Z4

Sony Pictures претрпе голем хакерски напад во кој беа октриени голем број на податоци за компанијата, меѓу кои и меил комуникација меѓу...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm