Новости

Новите стикери на Google се топ комбинација

Google ја претстави новата функција Emoji Kitchen преку која корисниците на виртуелната тастатура Gboard ќе може да креираат различни...


Facebook Messenger пристигна за Apple Watch

Facebook ја лансираше посебната апликација Messenger и за смарт часовниците Apple Watch и корисниците отсега ќе може да испраќаат кратки...


Facebook Stickered е нова апликација за смешни фотки

Тимот кој стои зад Facebook Messenger креираше нова апликација која ќе им овозможи на корисниците да ги користат сите стикери од архивата...


Hangouts одлично изгледа со Material дизајн

Hangouts е една од последните апликации на Google која го добива заслужениот Material дизајн од Android 5.0 Lollipop, но освен визуелни...


Нов хит - Комбинација на селфи и стикери на една фотка

Line Corporation промовираше нова интересна Selfie Sticker апликација која ги комбинира вашите селфи слики со интересни стикери, односно...


Албумот со сликички Panini се сели на смартфон

Panini на сите ни е познат по албумите со сликички кои најмногу ни го одземаа вниманието пред почетокот на големите фудбалски првенства....