Новости

Русите сакаат да го забранат Telegram поради џихадистите

Руското надзорно тело за комуникација Роскомнадзор ја обвини апликацијата Telegram за размена на пораки, дека го прекршува рускиот закон...


Google, Facebook и Twitter почнуваат со борба против тероризмот!

Google и Twitter соопштија дека работат на подобрување на технологијата за идентификација и отстранување на непримерни содржини од...


Џихадистите си добија свои емотикони

Припадници на Исламската држава направиле свои емотикони за промовирање на тероризам, убиства и насилство...


ИСИС го пробил антитерористичкиот извештај за безбедна комуникација

Експертите за антитероризам предупредуваат дека ИСИС го има пробиено извештајот OPSEC во кој на агенциите им се укажува на тоа кои...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm