Новости

Project Linda: Концепт со Razer Phone во главна улога, комплет со лаптоп

Razer е познат меѓу компјутерските игри, кој на CES саемот го претстави својот лаптоп со три екрани. Најдобрата...


Microsoft најави преносен полнач со мега капацитет

Microsoft го претстави Microsoft Portable Power DC-21 преносен полнач за мобилни уреди кој има капацитет од 6000 mAh и за кратко време...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus