Новости

Microsoft порача: Префрлете се на Android или iOs

Microsoft и официјално се откажува целосно од Windows 10 мобилната платформа која кон крајот на оваа година повеќе нема да добива...


Sony Xperia премиум моделите добиваат подолга софтверска поддршка

Sony Mobile откри дека нивните премиум смартфон од Xperia серијата ќе добијат подолготрајна сотверска поддршка, односно корисниците ќе...


Microsoft повеќе не нуди поддршка за Windows Phone 8.1

Microsoft им соопшти на корисниците дека повеќе нема да нуди софтверска поддршка за Windows Phone 8.1, односно дека нема да следат нови...


Ниту Skype повеќе не го поддржува целосно Windows

Skype без оглед што е ќерка компанија на Microsoft повеќе нема да обезбедува целосна поддршка за Windows оперативиот систем, а тоа важи...


Џабе ви е iPhone по три години според Apple

Многумина го доживуваат својот iPhone како статусен и скап симбол, но според Apple само три години се оптимални во кои корисникот на...


WhatsApp му заби нож во грб на BlackBerry

WhatsApp негативно го изненади BlackBerry со најавата дека оваа година повеќе нема да пружа корисничка поддршка за нивниот оперативен...


Внимавајте: Истекува безбедносната подршка за Chrome на старите системи

Google објави дека повеќе нема да обезбедува безбедносна софтверска подршка за корисниците со постарите оперативни системи како Windows...


Microsoft со веб страна сам ќе се грижи за Windows 10 надградбите

Microsoft лансираше нова веб страна за подршка на корисниците кои ќе добиваат надградба на своите смартфони со оперативен систем Windows...


Само 5 проценти од корисниците на Mac бараат подршка

Корисниците на Mac компјутерите и лаптопите на Apple очигледно знаат што прават со своите уреди или пак, имаат навистина добар хардвер и...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm