Новости

Новиот Google Earth конечно и на iOS

Google по неколку месеци конечно ја лансираше специјализираната iOs верзија на новиот Google Earth кој сега ќе може да го користат...


Kindle Oasis - новиот потенок е-читач на Amazon

Amazon дефинитивно доминира на пазарот со е-книги со својот e-читач Kindle, а покрај тоа располага и со продавница во која се достапни...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus