Новости

Среден е проблемот со Apple Watch 3

Apple лансираше софтверска надградба со која треба целосно да се решат проблемите кои новиот смарт часовник Apple Watch 3 ги имаше со...


Новиот Apple Watch ќе има телефонски број како поврзаниот iPhone

Apple се уште ја загрева сцената на „Стив Џобс“ театарот во Калифорнија и првиот продукт кој го претстави е третата генерација на...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus