Новости

Windows 10 надградба: Штета кај мобилните уреди поради промашен таргет

Дона Саркар, директорка на Microsoft програмата Windows Insiders, објави официјално дека погрешно лансирала надградба за Windows 10 за...


Windows 10 отсега ќе го инсталираме со помош на Cortana!?

Една од најдобрите иновации кај Windows 10 за 2017 година е помош при инсталацијата на оперативниот систем со гласот на Cortana. Тие што...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus