Новости

Sony Xperia XZ2 Premium има супер остар 4K дисплеј и двојна задна камера

XZ2 Premium има спецификации кои ги ставаат во сенка сите конкуренти од високата класа, како 4K дисплеј и двојна камера со максимална...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm