Новости

Вип отвори нов продажен салон во Неготино за подобра услуга

Со цел да биде поблиску до своите корисници и да обезбеди врвно корисничко искуство, телекомуникациската компанија Вип со задоволство го...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus