Новости

Револуционерниот Moto z³ конечно пристигна со 5G конекција

Motorola ja претставува револуционерната модуларна технологија moto mods™, со која сака да направи бесконечност...


Новиот 5G телефон на Lenovo ќе биде со Snapdragon 855

5G технологијата се очекува да земе голем замав во 2019 година, затоа компаниите ја спремаат инфраструктурата...


Hrvatski Telekom ќе демонстрира 5G технологија во реални услови

5G технологијата прв ја воведува Hrvatski Telekom во Хрватска со симулација на 5G функционалност ...


Првите 5G смартфони на Huawei пристигнуваат во јуни, 2019

Huawei планира да ја пласира својата технологија со 5G мрежа колку што е можно побрзо на пазарот на смартфони...


Кои се првите балкански земји до 5G LTE мрежа

Каква е состојбата на Балканот во период кога мобилните гиганти забрзано работат на тестирање на следната генерација на интернет мобилна...


Новите iPhone модели со 5G ќе бидат со чипови од Intel?!

Изгледа дека Apple и Qualcomm нема да соработуваат повеќе, после неколку перипетии со тужби и влечкањек по судови. Apple почна да работи...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm