Новости

Waze сега функционира и со Android Auto

Популарната апликација за мапи Waze сега е компатибилна за користење и во автомобилскиот специјализиран систем Android Auto кој е развиен...


За Android Auto повеќе не е потребен кабел

Google реши да им го „олесни“ животот на корисниците на софтверот Android Auto наменет за автомобилите со тоа што ќе може да се активира...


Каква клучна промена носи Android Auto системот?

Google донесе одлука да им овозможи на корисниците на автомобилскиот систем Android Auto да го користат поврзаниот смартфон со...


Waze сега „вози“ и со Android Auto

Waze апликацијата која е инаку во сопственост на Google сега доби посебна верзија за системот за автомобили Android Auto со нов интерфејс...


Facebook Messenger целосно компатибилен и со Android Auto

Facebook Messenger пристигна на платформата Android Auto со која може да обезбедите целосна смарт контрола во вашиот автомобил преку...


Android Auto стартуваше со Hyndai

Новиот автомобилски систем Android Auto ќе биде стартуван со автомобилите на Hyndai или поточно со моделот Hyndai Sonata каде возачите ќе...


HTC Cello го пали моторот - Најдобриот автомобилски систем

HTC подготува големо изненадува за возачите со новиот смарт автомобилски уред HTC Cello кој ќе функционира подобро од Android Auto и...


Google ја започна вожњата со Android Auto

Google ја пушти долго очекуваната апликација Android Auto која ќе го спои вашиот автомобил со смартфонот и ќе ви овозможи користење на...


Автомобилите на Tesla ќе се активираат со смартфон

Иновативните автомобили на Tesla Motors се познати по понудата на напредна технологија, луксуз по ниска цена и квалитетен електричен но,...


Автомобилите ќе станат паметни со Android Auto

Google претстави голем број на софтверски новитети во обновената верзија на системот Android L, а меѓу нив е секако и Android Auto, долго...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm