Новости

Концепт со Apple AR очила покажуваат како изгледа иднината

Face ID го заменува сензорот за отпечатоци кај iPhone X, но дали тоа би можело да биде знак за нешто што ќе дојде од Apple во иднина...


Apple креира ултра напреден AR уред, инвеститорите возбудени

Apple повеќе нема да зависи само од продажбата на iPhone бидејќи разива сосема нов AR уред кој ќе има ултра напредна аудио и визуелна...


iPhone 8 на големо се подготвува со зголемена реалност

Како што можеше да се претпостави по отстранувањето на надворешните VR очила View-Master од App Store за претстојниот iPhone се...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus