Новости

Невидливите стакла голема мака за вработените во новиот Apple Park

Најдобрите архитекти и дизајнери ја реализираа идејата на Стив Џобс за новото моќно седиште на Apple во кое е вложено половина милијарда...


Слики од седиштето на Apple вредно 5 милијарди долари

Вработените во Apple почнаа полека да се вселуваат во новото седиште на компанијата, кое вреди неверојатни 5 милијарди долари...


Apple Park: Колку пари вреди „вселенскиот брод“ на Apple

Apple уште во парил почна со вселувањето на вработените во својот нов центар - Apple Park кампусот. Ова уметничко дело од архитектура со...


Тим Кук го откри „светилиштето“ на Стив Џобс

Симболично во новиот Стив Џобс театар во Купертино, Калифорнија, Apple ја стартуваше специјалната промоција на која ќе ги открие своите...


Apple ќе испише историја со Apple Park и iPhone 8

„Вселенскиот брод“, како што народот популарно го нарекува огромниот објект на Apple што се градеше неколку години, конечно ќе биде...


Следете во живо: iPhone 8 официјално излегува на 12 септември

Apple официјално објави дека ќе го одржи настанот на 12 септември во Театарот Стив Џобс, лоциран во новиот Apple Park кампус...


Apple Park: Како се градеше „вселенскиот брод“ цела година

Apple Park се гради во Купертин, Калифорнија, токму на местото каде што беше основана компанијата Apple во 1977 година. Кампусот зафаќа...


Напредокот на „вселенскиот брод“ Apple Park

Комплексот во Купертин, Калифорнија, не е целосно изграден и се чини дека градбата ќе биде наскоро готова...


Apple Park: Вселенскиот брод го добива својот облик

Apple годинава за јубилејот ќе го отвори и новиот комплекс, кој популарно се нарекува вселенски брод, а ќе се вика Apple Park. Новиот...


„Вселенскиот брод“ на Apple ќе се вика „Apple Park“

Кампусот на Apple е големо ремек дело, кое е вистинска реткост. Има облик на прстен ако гледате од птичја перспектива, кој важи за објект...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm