Новости

Тим Кук на состанок со Трамп: Apple ќе падне на сметка на Samsung

Доналд Трамп направи хаос на технолошкиот пазар, со ставањето на Huawei на црната листа на компании, со кои американските компании не...


Основачот на Huawei: Спремни сме за доминација во светот!

На Huawei му требаат борбен менталитет и војници што се спремни да излезат на пазарот за да ја преживеат оваа тешка ситуација. Тоа го...


 
Најнови телефони