Новости

Google интензивно работи на Fuchsia на сметка на Android

Google сака да лансира друг оперативен систем во иднина, со кој ќе го уништи Android. Android во иднина нема да работи на...


Сингл корисниците на Twitter ќе се доодворуваат на Blue

Blue е нова апликација за запознавање која е наменета исклучиво за корисниците на Twitter чиј профил е потврден. Зад изработката на Blue...


Google инвестира во контролите без допир

Се проценува дека Google од 2010 година па се до денес купува една компанија неделно, со цел да обезбеди нови проекти, иновации и...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm