Новости

Таен девелоперски код за iOS објавен и отстранет експресно

Никој не знае од каде дошол, но таен код што се наоѓа во сите уреди на Apple го пронајде својот пат до пошироката јавност...


USB стиковите ќе заразат илјадници компјутери

Во firmware системот на USB стиковите за преносна меморија е пронајден голем безбедносен пропуст кој им овозможува на сите хакери да...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus