Новости

HUAWEI P Smart стартува во Македонија

Huawei во продажба пушти нов модел на македонскиот пазар во почетокот на февруари месец. Смартфонот P smart доаѓа со новиот EMUI 8.0 -...


Huawei P smart е нов моќен уред од средна класа

Huawei го претстави новиот Huawei P smart, смартфон со целосно нов EMUI 8.0 оперативен систем и фокус на FullView Display дизајнот...


 
Најнови телефони
 
  • Motion
  • Aurora
  • Keyone
  • DTEK60
  • DTEK50
  • Xperia L2
  • Xperia XA2 Ultra
  • Xperia XA2
  • U11 Eyes
  • U11 Plus