Новости

Апликацијата на ЈСП е премногу комплицирана

Јавното сообраќајно ретпријатие (ЈСП) направи своја апликација за возниот ред, со цел патниците да добијат полесен пристап на информации...


ЈСП апликацијата ќе може да ја користат сите од ВИП

ЈСП СКОПЈЕ ја информира јавноста дека после успешното тестирање на системот, од денес, 12.04.2017 година, во функција ќе биде ставено и...


Македонски Телеком ќе награди 1000 добитници со 10 електронски билети за ЈСП

Македонски Телеком организира нова наградна игра за своите корисници во која доделува бесплатни електронски автобуски билети за јавниот...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm