Новости

Lenovo A536 - Најисплатливот евтин смартфон

Lenovo покажа мускули во премиум класата со супер квалитетни смартфони, но не ги крие ниту своите адути во основната понуда за купувачите...


Lenovo со нова А серија на евтини и квалитетни таблети

Lenovo претстави три нови таблети од А серијата кои ќе понудат прилично солидно компоненти по пониски цени од вообичаеното за средната...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm