Новости

Новите Lenovo K8 смартфони се најевтините со дуо камера

Lenovo направи ново изненадување со тивката промоција на новите Lenovo K8 и Lenovo K8 Plus смартфони кои имаат доста ниски цени кои ќе се...


Забележан Lenovo K8 Plus со топ спецификации

Lenovo го подготвува новиот K8 Plus смартфон од средната висока класа кој ќе биде еден од најмоќните досега во оваа конкуренција, а...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm