Новости

Nokia 3.1 Plus наскоро со Android Pie

HMD Global ги прави финалните тестови пред да ја лансира надградбата со Android Pie оперативниот систем наменета за одличниот смартфон од...


Се очекува дебито на евтиниот Nokia 3.1 Plus

Во големо исчекување од утрешниот промотивен настан на HMD Global се погласни се информациите за презентација на нови евтини смартфони со...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm