Новости

Nokia 5.1 Plus добива Android 9.0 Pie до крајот на 2018

HMD Global потврди годинава дека четири од своите Nokia-брендирани смартфони ќе добијат Android 9.0 Pie ...


Нова презентација на Nokia ќе има на 11 октомври

HMD Global има многу нешта да сподели со светот овој месец. Финската компанија најави дека на 4 октомври ќе...


Nokia 6.1 Plus и 5.1 Plus презентирани официјално

HMD Global официјално ги презентираше двата нови модела Nokia 5.1 Plus и Nokia 6.1 Plus, кои доаѓаат ...


Nokia X5 ќе биде глобално достапен

HMD Global нема долго да го држи неодамна претставениот смартфон Nokia X5 како ексклузива за кинескиот пазар и наскоро ќе биде достапен...


Дизајнот на Nokia 5.1 Plus ќе биде со засек и двојна камера

HMD Global се уште не е готов со преостанатите модели од минатата година, без разлика на тоа што финската....


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm