Новости

Vip Spirit - нова тарифа со Ноќна опција создадена за младите

Скопје, 28 мај 2018г. – Вип продолжува со надополнување на своето тарифно портфолио, овој пат со тарифа специјално...


Android корисниците ќе може да праќаат СМС од прелистувачите

СМС порано беше единствен начин за масовна комуникација меѓу луѓето, но сега се користат чет сервиси на интернет. Сепак, СМС останува...


Facebook Messenger ќе може да се користи и без профил на Facebook

Facebook нема да бара од корисниците задолжително отворање на профил за Messenger...


Оштетените од телефонските измами во Македонија нема да плаќаат

Т-Мобиле ги известува своите корисници дека во изминатиот период имаше зголемен број на спам повици и СМС, од меѓународни броеви што...


Нови СМС пораки за Android преку Hangouts

Поминаа веќе две недели откако Google најави нова политика на одбирање на една апликација за испраќање на СМС пораки, па така сите...


СМС порака ќе чини 2 денарa

По се изгледа дека напорите на Агенцијата за електронски комуникации на Република Македонија ќе вродат со плод, откако пред еде месец тие...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm