Новости

Samsung Galaxy A8s ќе биде дизајниран без рамки

Samsung во Кина ги претстави Galaxy A6s и Galaxy A9s (кинеската верзија на Galaxy A9), а го најави и третиот уред ...


Samsung Galaxy A9 (2018) е првиот смартфон со кватро камера

Samsung и официјално го презентираше првиот смартфон со кватро камера. Samsung Galaxy A9 (2018) моделот е прв кој има четири леќи на...


Прва слика од Samsung Galaxy A9s со кватро камера

Samsung Mobile успева и во пост-сезоната откако веќе ги претстави сите премиум модели да привлече големо внимание од јавноста и да...


Влезете во иднината со концептот за Samsung Galaxy S10

Samsung дефинитивно ќе ги лансира Galaxy S10, Galaxy F што се витка, Galaxy A7 со три јамери, Galaxy S10 Plus...


Samsung Galaxy A9 Pro (2018) ќе се вика Galaxy A9s

Веќе се знае дека ќе излезе нов модел на Galaxy A9 Pro (2018), кој ексклузивно ќе понуди четири задни камери, со што станува првиот ...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm