Новости

Samsung веќе ја стартуваше априлската безбедносна надградба

Samsung ќе биде шампионот за претстојниот месец бидејќи пред сите ја стартуваше безбедносната софтверска надградба наменета за април уште...


Samsung Galaxy J3 (17) Duos дојде во Европа порано одошто се очекуваше

Samsung Galaxy J3 (2017) е достапен во САД уште од мај месец, а сега е достапен и во Австрија и некои други европски држави. Моделот со...


Спремна е новата Galaxy J серија на Samsung!

Спремна е освежената Galaxy J серија на смартфони на Samsung се состои од три модели: Galaxy J7, J5 и J3. Galaxy J7 има издржлива...


Samsung Galaxy J3 (2017) се поблиску до пласманот

Со регистрацијата на Galaxy J3 (2017) на американската комисија за комуникации FCC речиси сосема извесно е дека овој смартфон наскоро ќе...


Samsung Galaxy J3 (2017) е веќе одобрен, наскоро и на пазарот

Samsung Mobile доби Wi-Fi сертификација од кинеската агенција TEENA што е еден од предчекорите за негово целосно комплетирање и наскоро...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm