Новости

Наскоро пристигнува Samsung Galaxy J6 со Infinity дисплеј

Samsung ја збогатува понудата во својата "J" серија на смартфони со евтиниот Galaxy J6, кој ќе позајми многу карактеристики на телефоните...


Samsung Galaxy J6 е откриен со 18:9 дисплеј

Претстојниот ценовно прифатлив модел на Samsung – Galaxy J6 – доби FCC сертификат, што значи дека...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm