Новости

Најновиот, супер моќен член на Галакси семејството - Галакси Ноут9 претставен во Македонија

Галакси Ноут 9 (Galaxy Note 9) - создаден да го следи секој ваш чекор во динамичното секојдневие со својот целодневен перформанс, ново...


Самсунг на ИФА 2018 со неверојатни технолошки откритија за иднината на поврзаното живеење

Сасмунг ја истакнува својата визија за производи и услуги од следната ера на поврзано живеење овозможени од вештачка интелигенција,...


Останете поврзани без разлика каде се наоѓате со новиот Самсунг Галакси Часовник

Новиот Галакси часовник пристигнува со дизајн кој одговара на вашиот животен стил и овозможува поврзување на “LTE” мрежа и опции за...


Samsung го извлече новиот ас - Galaxy Watch и Galaxy Home

Кога помисливме дека тоа е тоа, Samsung го извлече асот од ракавот и го претстави новото партнерство со Spotify...


Samsung Galaxy Watch доби сертификат од FCC

Престојниот модел на Samsung Galaxy Watch ќе работи со Tizen 4.0 оперативен систем, нема да биде Wear OS. FCC...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm