Новости

eSight 3 смарт очила: Прв пат ја видел својата жена

Ендру Ејри страда од ретката очна болест Stargardt, поради која видот му се оштетил и не можел да гледа 20 години. Пред 15 години се...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm