Новости

Колку точно Apple го забавува iPhone со стара батерија

Apple во iOS 10.2.1 додаде функција за управување со батеријата на iPhone. Таа намерно ја намалуваше брзината на iPhone...


Apple лансираше голема и итна безбедносна надградба преку iOs 10.2.1

Apple навремено реагираше на новиот безбедносен пропуст во своите софтверски услуги и обезбеди голема надградба преку системот iOs 10.2.1...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm