Новости

Што носи iOS 11.3.1 надградбата на Apple?

Apple ја лансираше новата софтверска надградба iOS 11.3.1 која иако се чини дека е помала во обем, сепак е доста значајна бидејќи носи...


Apple го лансираше iOs 11.3 за регулација на батеријата

Apple по скандалот за успорување на перформансите на постарите смартфони со батерии кои работат под оптималното ниво, конечно ја...


Колку точно Apple го забавува iPhone со стара батерија

Apple во iOS 10.2.1 додаде функција за управување со батеријата на iPhone. Таа намерно ја намалуваше брзината на iPhone...


Внимавајте ако ви се појави сомнителна порака на iPhone

Нов вирус се наметна што ги напаѓа смартфоните и компјутерите на Apple. Се што треба е порака со еден специфичен карактер...


Со iOS 11.3 стартува изборот на корисникот за перформансите

Нешто порано од очекуваното Apple ќе стартува со нудењето избор на самиот корисник да одлучи дали ќе го користи софтверот кој го...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm