Новости

Црвениот iPhone 7 повеќе не се продава

Apple по вчерашната промоција на новите iPhone 8 и iPhone X смартфони од својот веб сајт ја повлече црвената верзија на iPhone 7 кој...


Црвениот iPhone 7 е инстант хит

Apple пред само два дена го презентираше новиот модел на iPhone 7 со црвена боја на маската која е симбол на хуманитарната организација...


iPad и црвениот iPhone 7 ги чекаме оваа пролет

Се уште е неизвесно дали главниот настан на Apple за септември ќе биде организиран во новиот Кампус на компанијата, кој е се уште во фаза...


 
Најнови телефони
 
  • Watch Edition Series 3
  • Watch Series 3
  • Watch Series 3 Aluminum
  • Watch Edition Series 2 42mm
  • Watch Series 2 42mm
  • Watch Edition Series 2 38mm
  • Watch Series 2 38mm
  • Watch Series 2 Aluminum 42mm
  • Watch Series 1 Aluminum 42mm
  • Watch Series 2 Aluminum 38mm