Philips 292

Philips 292
10
10
10
Вкупно гласови: 1
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.6 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800
Мрежа 3G
Објавен2007, Јули
Големина
Димензии106 x 49 x 9.8 mm
Тежина80 g
Дисплеј
ТипTFT, 256K бои
Димензии176 x 220 пиксели, 2 инчи
 -  Копче со 4-насоки за навигација
Звонење, тонови
ТипПолифонични (64 канали), MP3
3.5mm jack
Меморија
АдресарИма
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка microSD (TransFlash)
 - 60 MB корисничка меморија
Податоци
GPRSНема
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USBИма
Камера
Примарна VGA, 640x480 пиксели, видео(QQVGA)
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS
ПребарувачWAP 2.0/xHTML
Игри3 вградени
Боја Црна
- MP3/MPEG4 плеер
- Калкулатор
- Календар
- Конвертор
Батерија
ТипСтандардна батерија, Li-Ion 680 mAh
Во мирување До 240 часа
РазговорДо 3 часа