Philips 192

Philips 192
10
10
10
Вкупно гласови: 1
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.8 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / 1800
Мрежа 3G
Објавен2008, Април
Големина
Димензии104.5 x 45 x 12.8 mm
Тежина59.7 g
Дисплеј
ТипCSTN, 65K бои
Димензии128 x 128 пиксели, 1.47 инчи
 - Копче со 4-насоки за навигација
Звонење, тонови
ТипПолифонични (16 канали), MP3
3.5mm jack
Меморија
АдресарИма
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка Нема
 
Податоци
GPRSНема
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USBНема
Камера
Примарна Нема
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS
ПребарувачНема
Игри
Боја Црна
- Групни SMS пораки
- Аларм
- Калкулатор
- Календар
- Вграден интерфон
Батерија
ТипСтандардна батерија, Li-Ion 650 mAh
Во мирување До 240 часа
РазговорДо 3 часа