Philips M600

Philips M600
6.7
5.0
6.7
Вкупно гласови: 3
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.7 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / 1800
Мрежа 3G
Објавен2008, Април
Големина
Димензии105 x 44 x 15.3 mm
Тежина
Дисплеј
ТипTFT, 256K бои
Димензии176 x 220 пиксели, 2 инчи
 - Специјални копчиња за музичкиот плеер
- Screensaver-и и позадини
Звонење, тонови
ТипПолифонични (64 канали), MP3
3.5mm jack
Меморија
АдресарИма
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка microSD (TransFlash), до 2 GB
 
Податоци
GPRSКласа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothДа, v2.0 со A2DP
Infrared port Не
USBminiUSB, v1.1
Камера
Примарна 1.3 MP, 1280 x 1024 пиксели, видео (MPEG4)
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS
ПребарувачWAP 2.0/xHTML
ИгриИма
Боја Црна
- Java MIDP 2.0
- MP3/WAV/AAC плеер
- Организатор
- Интелегентен адресар
- Safeguard
- Диктафон
- Вграден интерфон
- До 40 часа слишање музика
Батерија
Тип
Во мирување
Разговор