Philips 160

Philips 160
10
10
10
Вкупно гласови: 1
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.4 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800
Мрежа 3G
Објавен2005, Септември
Големина
Димензии103 x 47.5 x 18.7 mm, 89 cc
Тежина84 g
Дисплеј
ТипSTN, црнобел
Димензии101 x 80 пиксели, 5 линии
 - Screensaver-и и позадини
Звонење, тонови
ТипПолифонски (16 канали)
3.5mm jack
Меморија
АдресарИма
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 4 MB вградена меморија
- 0.3 MB корисничка меморија
Податоци
GPRS/
EDGEнема
3G нема
WLANнема
Bluetoothнема
Infrared port Не
USB/
Камера
Примарна нема
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS
ПребарувачWAP 1.2.1
Игри2
Боја сина, сива
- T9
- копчиња отпорни на прашина
- калкулатор
- Аларм
- Еуро конвертор
Батерија
ТипСтандардна батерија, Li-Ion 720 mAh
Во мирување До 400 часа
РазговорДо 6 часа