Philips S200

Philips S200
10
10
10
Вкупно гласови: 1
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.4 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800
Мрежа 3G
Објавен2006, Јануари
Големина
Димензии101 x 44 x 18.1 mm
Тежина85 g
Дисплеј
ТипSTN, црнобел
Димензии96 x 64 пиксели, 5 линии
Звонење, тонови
ТипПолифонски (16 канали)
3.5mm jack
Меморија
АдресарИма
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка Нема
 
Податоци
GPRSНема
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothНема
Infrared port Не
USBНема
Камера
Примарна Нема
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS
ПребарувачНема
Игри3
Боја Црна
- T9
- Калкулатор
- ToDo листа
Батерија
ТипСтандардна батерија, Li-Ion 1000 mAh
Во мирување До 330 часа
РазговорДо 3 часа