Philips Xenium 9@9d

Philips Xenium 9@9d
0.0
0.0
0.0
Вкупно гласови: 0
Дизајн
Опции
Перформанси
Популарност: 0.7 %
ГЕНЕРАЛНО
Мрежа 2GGSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
Мрежа 3G
Објавен2006, Март
Големина
Димензии108 x 45 x 18.5 mm, 80 cc
Тежина96 g
Дисплеј
ТипCSTN, 65K бои
Димензии128 x 160 пиксели
Звонење, тонови
ТипПолифонични (64 канали)
3.5mm jack
Меморија
Адресар1000 entries
Повици30 примени, повикани и пропуштени повици
Интерна
Слот за картичка Нема
 - 18 MB делива меморија
Податоци
GPRSКласа 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
EDGEНема
3G Нема
WLANНема
BluetoothИма
Infrared port Да
USBИма, v1.1
Камера
Примарна 1.3 MP, 1280 x 1024 pixels, video, flash
Опции
Видео
Секундарна
Додатоци
ПоракиSMS, EMS, MMS
ПребарувачИма
Игри4 + можност за превземање
Боја сребрена, црна
- Java MIDP 2.0
- T9
- Калкулатор
- Организатор
- говорен потсетник
- Часовник
- диктафон до 30 минути
Батерија
ТипСтандардна батерија, Li-Ion 1100 mAh
Во мирување До 850 часа
РазговорДо 8 часа