Nokia 222 - Назад на основите со цена од 35 евра

Објавено на 26.08.2015 во НовостиNokia 222 - Назад на основите со цена од 35 евра

Nokia ќе недостасува во високата смартфон класа, но затоа пак за сите носталгичари се уште може да понуди евтини и квалитетни телефони како Nokia 222 кој за цена од само 35 евра нуди основни софтверски сервиси и супер изржлива батерија од 20 дена во мирување. 

Nokia 222 е едноставен телефон со 2.4 инчен екран, нумеричка тастатура, 2 мегапикселна камера, радио, MP3 плеер, microSD мемориска картичка и можност за користење на две SIM картички. 

Автор: Aleksandar Stankov
 
Најнови телефони
 
 


{}