WhatsApp за iPhone ја доби Quick Reply фунцијата

Објавено на 26.10.2015 во iOsWhatsApp за iPhone ја доби Quick Reply фунцијата

Најновата верзија на WhatsApp за iPhone ќе им овозможи на корисниците да ја користат Quick Reply фунцијата со која при секоја примена нотификација ќе може да возвратат на пораката без притоа да ја активираат самата апликација со што ќе заштедат на време во пишување на одговорот. Новитетот важи за сите Apple уреди кои ја добија надградбата со iOs 9.
 

Автор: Aleksandar Stankov