Firefox прелистувачот конечно достапен и за iOS

Објавено на 12.11.2015 во iOsFirefox прелистувачот конечно достапен и за iOS

После 3 години Mozilla Firefox прелистувачот стана достапен за Android, а отсега ќе може да уживаат во него и сите корисници што имаат iOS уреди. Тестирањето е извршено со одбрани корисници од Нов Зеланд и Apple потврди дека Mozillа ќе можете да ја инсталирате на iPhone, iPad и iPod Touch уредите, со сите функционалности на овој мобилен прелистувач. 

Сигурни сме Firefox ќе се користи и на iOS пазарот, затоа што е многу популарен кај десктопите и другите платформи. Прелисутвачот можете да го преземете на овој линк.

 
Најнови телефони
 
 


{}