uMake е фантастична апликација за 3D дизајн плус е бесплатна

Објавено на 17.11.2015 во iOsuMake е фантастична апликација за 3D дизајн плус е бесплатна

uMake е една од ретките апликации со која може да креирате 3D дизајни од ваши креативни идеи и цртежи и што е најважно основниот сервис е бесплатен за користење. uMake е одлична за работа на таблет и има обезбедено внес на цртежи со Stylus пенкало за iPad таблети. 

iPad Screenshot 1

Со uMake може да импортирате рачно направени цртежи или слики и да ги преработите во 3D позадина, па доколку имате потреба од ваква апликација може да ја симнете за iOs од App Store.