Станете новата поп атракција со Acapela

Објавено на 25.11.2015 во iOsСтанете новата поп атракција со Acapela

Доколку сакате да се пробиете во јавноста како музички талент наместо на YouTube може да снимите видео со ваша изведба пред многу поселектирана публика преку апликацијата Acapela. 

iPhone Screenshot 1

Основната верзија на Acapela овозможува снимање на видео со позадина како музички спот во трање од 60 секунди, а претплатата од 1.99 долари месечно ви дозволува цел спот од 3 минути. Изведбите на песните се оценуваат и најдобрите може да се пробијат до јавноста бидејќи апликацијата има 10 милиони корисници месечно.

iPhone Screenshot 2
 

Acapela може да се превземе само за iPhone од App Store, а верзијата за Android се уште ја чекаме.

 
Најнови телефони
 
 


{}