MChat е првата македонска дејтинг апликација

Објавено на 14.08.2019 во НовостиMChat е првата македонска дејтинг апликација

MChat е мобилна апликација што вклучува локација на корисниците, на кои им излегува колку сте оддалечени со вклучен Location кога се допишувате. Се разбира, точната локација на корисниците никогаш не се открива поради приватноста на личните податоци.

Со апликацијата може да ги разгледувате другите профили, при што може да кликнете лајк доколку сакате да се „мечувате“ со некого и да почнете комуникација. На апликацијата има можност за размена на пораки и следење на објавите од корисниците, на кои може и да коментирате. Апликацијата е бесплатна и може да ја преземете од Google Play Store или на App Store. Доколку сакате напредни функции треба да доплатите само 1,49 долари.