iOS со рекордно долготрајна поддршка за постари iPhone-и

Објавено на 15.08.2019 во iOsiOS со рекордно долготрајна поддршка за постари iPhone-и

Apple овозможува подолго време софтверска надградба и за постарите iPhone модели, затоа сите велат „iPhone, си е iPhone“. Телефоните досега имаа одличен дизајн, најдорби камери и и најдобри реклами. 

Отсега па натаму не сме сигурни дали компанијата ќе го поврати тронот што го стекна благодарение на Стив Џобс. Но, тоа е друга проблематика. Можете на сликата одозгора да погледнете табеларно кои телефони имаат до ден денес софтверска поддршка со ажурирање.